Frequently Asked Questions

Reservations

Wanneer u online, direct via onze eigen website betaalt u de beste prijs voor uw verblijf, heeft u gunstigere voorwaarden en u ontvangt bovendien 5% korting. Daarnaast kunt u ook gemakkelijk 'extra' opties bijboeken zoals een early check-in, fietsen etc. Natuurlijk bent u nog steeds van harte welkom om direct via de receptie bij één van onze medewerkers te reserveren, we helpen u graag zoals u dat van ons gewend bent! Rechtstreeks bij ons reserveren kan via de website, via de e-mail: info@villamagnolia.nl of telefonisch via: +31 (0) 118 – 581980. Het zou fijn zijn als u ons na 11:00 uur benadert, omdat onze reserveringsmedewerkers tot dat tijdstip vaak druk bezig zijn met het uitchecken van gasten. 

Meer flexibiliteit? U kunt tijdens het maken van een reservering kiezen voor ons Fully Flexible tarief. Dit is onze meest flexibele prijs waarbij het verblijf tot 48 uur voor de dag van aankomst kosteloos en zonder opgaaf van redenen kan worden geannuleerd. Voor een annulering binnen 48 uur voor de dag van aankomst worden 100% annuleringskosten in rekening gebracht. Uw creditcard wordt daarom 48 uur voor aankomst automatisch belast. Bekijk hier al onze tarieven.

Wij bieden twee mogelijkheden:

1. U kunt bij ons een voucher kopen van een vastgestelde waarde. Hiermee kan de ontvanger dan zelf de keuze maken voor een datum, verblijfsduur en kamertype. Voordeel van dit type is dat de ontvanger flexibel is in de besteding hiervan.
2. U kunt er ook voor kiezen om de kamer en het aantal nachten vast te leggen. U kiest dan als schenker het kamertype uit en een prijs gekoppeld aan een bepaalde periode in het jaar. Voordeel van deze wijze is dat de financiële waarde van de voucher niet zichtbaar is.

De vouchers kunnen ter plekke bij ons worden gekocht of online via een formulier en hebben een geldigheidsduur van twee jaar. Voor de aanvraag van een voucher online en voor meer informatie verwijzen wij u naar de pagina ‘cadeaubon’ op onze website. 

Het is mogelijk om meerdere kamers tegelijk te reserveren. Dit kan direct online via onze reserveringspagina. Wij willen u vragen om van te voren door te geven of alles op één rekening of apart dient te worden gefactureerd. Als u meerdere kamers bij één van onze medewerkers wilt reserveren (dus niet online), dan verzoeken wij u om een e-mail met uw aanvraag te sturen, zodat onze medewerkers hier op het gemak even naar kunnen kijken.

Ook jonge gasten zijn bij ons van harte welkom. In de Villa en Studio’s bestaat de mogelijkheid om aangrenzende kamers te boeken die met een tussendeur aan elkaar verbonden zijn of om extra bedden of kinderbedjes te plaatsen. Voor een derde en/of vierde persoon (vanaf 3 jaar) moet een extra bed geplaatst worden. Een kinderbedje kunt u eventueel zelf meenemen of er vooraf één reserveren. Het is belangrijk dat u vooraf bij een reservering doorgeeft wanneer u met kinderen reist. Niet alle kamers zijn namelijk geschikt om een extra (baby)bed te plaatsen. Op deze pagina vindt u een overzicht met mogelijkheden voor extra bedden of babybedjes en de tarieven van een extra (baby)bed vindt u op onze tarieven pagina

Het is mogelijk om bij Villa Magnolia te overnachten tegen inleveren van verschillende bonnen. Wij accepteren de volgende bonnen: 

- Bongo 
- Erfgoedlogies 
- Onze eigen Villa Magnolia cadeaubon

NB. Wonderbox/Gift for you vouchers accepteren wij niet meer.

Indien u een voorkeur aangeeft met betrekking tot de gereserveerde kamer, zullen wij hiervoor onze uiterste best doen, maar kunnen dit niet garanderen (onbetaalde preferentie en dus geen garantie). Als u online een directe reservering maakt, kunt u dit bij bijzonderheden zelf aangeven of ons hierover een aparte e-mail sturen.

Wanneer u deze garantie wel wilt hebben, brengen wij bij een verblijf in het laagseizoen korter dan 4 betaalde nachten € 10.00 preferentiekosten per kamer per nacht in rekening. Voor verblijven langer dan 4 betaalde nachten bieden wij deze service gratis aan. In het schouder- en hoogseizoen geldt dat we voor verblijven langer dan 7 betaalde nachten geen preferentiekosten rekenen en bij korter dan 7 betaalde nachten € 10.00 preferentiekosten per kamer in rekening brengen.

Bij het online boeken kunt u deze preferentiekosten toevoegen indien gewenst. Het kan zijn dat uw preferentie niet meer mogelijk is, maar dan nemen wij contact met u op.

Is het voor u een bezwaar om trap te open? Geef dit dan ruim van te voren aan ons door, we hebben namelijk geen lift in het hotel en kijken dan graag naar de mogelijkheden op de begane grond. Houd er rekening mee dat de tweepersoonskamers zonder balkon of terras zich alleen op de eerste verdieping bevinden.

Ja zeker! Klik hier voor de actuele aanbiedingen.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan. Een uitzondering geldt voor blindengeleidenhonden, zij zijn wel toegestaan in Villa Magnolia.  

Linnengoed en handdoeken zijn niet inclusief. U kunt deze apart (online) reserveren. Klik hier voor de tarieven. Let op dat u een ‘’linnenpakket inclusief opmaken’’ kunt bijboeken of een ‘’linnenpakket zelf opmaken’’.

Payments

Bij iedere boeking wordt om uw creditcard gegevens gevraagd. Afhankelijk van het door u gekozen tarief wordt deze belast of is dit alleen een garantie. Per 1 januari 2023 is het een nieuwe Europese wettelijke vereiste om fraude tegen te gaan en online betalingen veiliger te maken. Vandaar dat u na het maken van uw reservering een e-mail van ons ontvangt om uw betaling te verifiëren via de online omgeving van uw bank. U ontvangt duidelijke instructies, maar mocht het toch niet lukken of beschikt u niet over een creditcard, dan kunt u contact met ons opnemen en sturen wij u nadere uitleg.

Wij accepteren Visa- en Mastercard en contante betalingen in Euro. Houd er rekening mee dat u helaas niet kunt betalen met biljetten van € 200 en € 500. Wij geven de voorkeuring aan betaling per pin. Dit kan zowel met Maestro als V-Pay kaarten.

Bij iedere boeking wordt om uw creditcard gegevens gevraagd. Afhankelijk van het door u gekozen tarief wordt deze belast of is dit alleen een garantie. Per 1 januari 2023 is het een nieuwe Europese wettelijke vereiste om fraude tegen te gaan en online betalingen veiliger te maken. Vandaar dat u na het maken van uw reservering een e-mail van ons ontvangt om uw betaling te verifiëren via de online omgeving van uw bank. U ontvangt duidelijke instructies, maar mocht het toch niet lukken of beschikt u niet over een creditcard, dan kunt u contact met ons opnemen en sturen wij u nadere uitleg.

U betaalt € 2,05 toeristenbelasting per persoon, per nacht.

Wat is een pre-autorisatie van een betaling? Een pre-autorisatie van een betaling is een tijdelijke reservering voor een toekomstige uitgave. Het is geen daadwerkelijke betaling. Hiermee wordt verzekert dat uw creditcard garant staat voor de totale kosten van uw verblijf. Bij vertrek kunt u zoals altijd zelf bepalen hoe u betaalt en op dat moment wordt de pre-autorisatie opgeheven.

Check-in & Check-out

Direct voor het hotel heeft Villa Magnolia voldoende, gratis parkeerplekken voor al onze gasten. Villa Magnolia beschikt ook over 4 universele oplaadpunten voor elektrische auto’s. 

Villa Magnolia heeft geen aparte ruimte om de bagage beveiligd op te slaan. Wanneer u voor 14:00 uur aankomt en de kamer nog niet gereed is, kunt u de auto alvast op ons parkeerterrein parkeren of kan de bagage eventueel op de uw kamer gezet worden.

Onze receptie is geopend van 08:00 tot 17:30. De check-in tijd is vanaf 14:00 uur, u bent er dan van verzekerd dat uw kamer gereed is.

Wilt u extra vroeg inchecken op de dag van aankomst om zo optimaal van uw dag te kunnen genieten? U kunt een ‘early check-in’ aanvragen tijden het (online) reserveren van uw kamer of studio. Uw kamer is vanaf 12:00 uur in plaats van 14:00 uur gereed om in te checken. Deze service verlenen wij op basis van beschikbaarheid. Na uw aanvraag ontvangt u vooraf een bericht of dit daadwerkelijk mogelijk is. Bekijk hier het tarief van een early check-in en andere extra opties.

Wilt u later inchecken dan 17:30 uur? Geen probleem! Gelieve dit wel tijdig aan ons door te geven, zodat wij de sleutel instructies met u kunnen delen. 

De receptie is dagelijks van 08:00 tot 17:30 geopend

Voor alle accommodaties geldt uitchecken tot 10:30 uur. Uitgezonderd de vakantiewoningen, hier geldt uitchecken voor 10:00 uur. Het is ook mogelijk om een late check-out aan te vragen. Deze service verlenen wij op basis van beschikbaarheid. Een late check-out is namelijk alleen mogelijk als de kamer op de dag van vertrek niet opnieuw is verhuurd. De kosten hiervoor bedragen € 25,00 voor een late check-out tot 12:00 uur en € 35,00 voor een late check-out tot 16:00 uur. Mocht u gebruik willen maken van deze service, dan kunt u dit tot de dag voor vertrek (tot 17.00 uur) bij de receptie melden.

Tijdens uw verblijf

Villa Magnolia hanteert een strikt niet-roken beleid. Sommige kamers hebben een balkon of terras waarop gerookt mag worden. Tevens mag er gerookt worden in de tuin of op het terras. Wanneer er wel gerookt wordt op de kamer, zien wij ons genoodzaakt om € 250,00 in rekening te brengen voor reinigingskosten.

 

Hotelkamers in de Villa en Boerderij ’t Hof Janse
Wanneer u in de Villa of boerderij ’t Hof Janse verblijft heeft u zelf de keuze om aan te geven wanneer u kamerschoonmaak wenst. Dit is dagelijks mogelijk, maar we doen dit niet meer standaard, onder meer vanuit duurzaamheidsperspectief. U heeft de keuze voor volledige kamerschoonmaak of alleen voor schone handdoeken.

Studio’s/Penthouses
Wanneer u in één van onze studio’s/penthouses verblijft worden handdoeken in de regel na vier dagen vervangen en beddengoed na een week. Indien u dit vaker wenst, is dit tegen een geringe meerprijs uiteraard mogelijk. Het is ook mogelijk om de studio’s/penthouses tussentijds te laten schoonmaken (met uitzondering van de eindschoonmaak en kosten). Er worden dan schoonmaakkosten in rekening gebracht van € 35,00 per medewerker per uur. Daarnaast vindt u schoonmaakmiddelen en materialen in een wasruimte (met wasmachine, wasmiddel en droger) waar u gratis gebruik van kunt maken.

Vakantiewoningen 
Het is mogelijk om uw vakantiewoning tussentijds te laten schoonmaken (met uitzondering van de eindschoonmaak en kosten). Er worden dan schoonmaakkosten in rekening gebracht van €35,00 per medewerker per uur. Daarnaast vindt u schoonmaakmiddelen en materialen in de wasruimte aan de achterzijde van het studiogebouw (met wasmachine, wasmiddel en droger) waar u gratis gebruik van kunt maken.

Hier vindt u een overzicht van onze favoriete restaurants in de omgeving. Wij hebben in samenspraak met onze vaste gasten een aantal restaurants geselecteerd waarbij wij er zeker van zijn dat u zult genieten van al het heerlijks dat Zeeland culinair te bieden heeft. Laat het ons vooral weten indien wij u kunnen helpen bij het maken van een tafelreservering.

Wanneer u in Villa Magnolia verblijft maken wij wekelijks een overzicht met tips in de omgeving. Daarnaast hebben we in de hal van de Villa een groot aanbod aan diverse flyers met activiteiten in de omgeving en kunt u altijd terecht bij één van onze medewerkers die zelf in de omgeving wonen en als geen ander weten wat er in de omgeving te doen is (ook buitenom het hoogseizoen) Wij delen alvast een aantal tips met u via onze bezienswaardigheden pagina. 

Er is genoeg te doen voor de hele familie in Oostkapelle en omgeving. Op deze pagina delen we een aantal tips voor uitstapjes en eetgelegenheden.

Accommodaties

Op ons landgoed van bijna 5 hectare bieden we volop keuze uit verschillende kamers, studio’s, penthouses en suites. In de Villa vindt u comfortabele gastenkamers. Boerderij ’t Hof Janse biedt een luxueuze gastenkamer en twee prachtige suites. De studio’s en zelfvoorzienende Penthouses vindt u in een apart gebouw. Tot slot zijn er comfortabele vakantiewoningen te huur voor groepen van twee tot zes personen.

Alle accommodaties beschikken over de benodigde faciliteiten en bieden alle comfort die u nodig heeft. Onder 'accommodaties' in onze menu balk vindt u onze verschillende accommodatietypes met daarbij een gedetailleerd overzicht van alle faciliteiten per accommodatie type.

Het is mogelijk om extra bedden of kinderbedjes te plaatsen. Wij verzoeken dit bij uw boeking reeds aan te geven. Op deze pagina vindt u een overzicht met mogelijkheden voor extra bedden of babybedjes. De tarieven vindt u op deze pagina. 

Faciliteiten & Service

Wij hebben momenteel geen voorzieningen voor mindervaliden.

In alle accommodaties en openbare ruimtes is Wi-Fi beschikbaar. Het is een open netwerk en hier heeft u geen inloggegevens voor nodig.

 

Één van de beste manieren om de omgeving te ontdekken is met de fiets! Wij verhuren verschillende soorten fietsen die u per dagdeel, dag of week kunt huren. Klik hier voor de tarieven. 
 

Wij hebben twee overdekte fietsenstallingen (niet afgesloten) waar u uw fiets kunt stallen.

Achter ons studiogebouw bevindt zich een wasruimte met een wasmachine en droger waar u gratis gebruik van kunt maken. Wasmiddel is hier ook aanwezig.

Villa Magnolia beschikt niet over eigen gym. Wel zijn onze tuinen groot genoeg om een rustig plekje op te zoeken voor bijvoorbeeld yoga. Ook zijn er in de buurt diverse sportscholen waar u terecht kunt. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

Villa Magnolia beschikt over 4 oplaadpunten voor elektrische auto’s. Deze laadpunten zijn universeel en met elke Europese laadpas toegankelijk. Denkt u eraan om uw eigen laadkabel mee te nemen? Onze laadpalen hebben geen vaste kabel.

Op aanvraag organiseert Villa Magnolia in de Orangerie bijzondere evenementen zoals wijnproeverijen, bruiloften, lezingen, herdenkingsdiensten etc. Er is veel mogelijk qua opstelling in deze ruimte, laat ons vooral weten wat uw wensen zijn via info@villamagnolia.nl. Wij nodigen u uit om uw bezoek compleet te maken met een overnachting in één van onze karakteristieke accommodaties.

Wij verwelkomen u graag in onze Orangerie voor vergaderingen. Er is veel mogelijk qua opstelling in deze ruimte, laat ons vooral weten via info@villamagnolia.nl wat uw wensen zijn.

Eten en drinken

Het is mogelijk om bij alle accommodaties te genieten van ons lokale, vegetarische ontbijt. Als u een kamer heeft geboekt in de Villa of in boerderij ’t Hof Janse is het ontbijt bij uw kamerprijs inbegrepen. Een verblijf in een vakantiewoning of studio/penthouse is exclusief ontbijt, maar ook daar heeft u de mogelijkheid om het ontbijt bij te boeken. De ontbijt prijzen vindt op onze tarieven pagina

Natuurlijk is dit mogelijk! Inien mogelijk, graag van te voren aangeven via info@villamagnolia.nl  

Alle accommodaties zijn voorzien van een eigen koelkastje. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om zelf u perfectie drankje te mixen in onze ‘Honesty Bar’. Deze bar vindt u in de oude keuken van de Villa. We bieden een ruime selectie likeuren, dranken en fris, maar ook sappen van onze lokale leverancier. Ook vindt u een grote verscheidenheid aan snacks en snoepgoed. We verzoeken u om zelf te noteren wat u heeft gebruikt en de kosten hiervoor worden bij vertrek in rekening gebracht.

Wij serveren alleen het ontbijt in onze Orangerie. U kunt dus niet bij ons terecht voor lunch en diner. Wel kent Walcheren een overvloed aan goede eetgelegenheden. Daarom hebben wij, in samenspraak met onze vaste gasten en medewerkers, een aantal restaurants geselecteerd waarbij wij er zeker van zijn dat u zult genieten van al het heerlijks dat Zeeland culinair te bieden heeft. Hier kunt u onze restaurantgids alvast bekijken.  

Overige vragen

Villa Magnolia heeft een uniek verhaal te delen dat het beste verteld kan worden in media editorials. Een media verzoek kan ingediend worden bij onze medewerker Marketing & Sales (office@villamagnolia.nl). Deze medewerker is uw directe contact met Villa Magnolia zodat de communicatie zo soepel mogelijk verloopt en wij uw wensen kunnen vervullen. Hoge-resolutie foto’s om uw verhaal te illustreren zijn uiteraard beschikbaar.

Duurzaamheid zit in ons DNA. Bij Villa Magnolia streven wij ernaar onze gasten ten volle te laten genieten en tegelijkertijd ervoor te zorgen dat toekomstige generaties dat ook kunnen blijven doen. Door zowel groen te handelen en anderzijds sociaal te handelen is duurzaamheid voor ons geen optie, maar een standaard. Neem vooral een kijkje op onze duurzaamheidspagina om te lezen wat wij allemaal op het gebied van duurzaamheid doen.

Ontdek de mogelijkheden bij Villa Magnolia op onze carrière pagina. Mocht er geen passende vacature bijstaan, dan kun je ons altijd een open sollicitatie brief sturen naar info@villamagnolia.nl of neem contact op via 0118-581980.

Opzoek naar een stageplek? Wij zijn een erkend leerbedrijf en we kijken graag samen naar de mogelijkheden binnen Villa Magnolia. Op deze pagina vind je alvast wat meer informatie en anders kun je een e-mail sturen naar info@villamagolia.nl of telefonisch contact opnemen via 0118-581980.

Cancellation

Als u uw reservering wilt wijzigen of annuleren, vragen wij u een e-mail te sturen aan: info@villamagnolia.nl. U kunt uw reservering tot 30 dagen voor aankomst annuleren zonder bijkomende kosten. Dit geldt voor alle accommodaties met uitzondering van de vakantiewoningen. Na deze datum worden er kosten in rekening gebracht. Wij adviseren u dan ook om een annuleringsverzekering af te sluiten bij uw verzekeringsmaatschappij.

Annuleringen voor vakantiewoningen dient u schriftelijk te melden aan Villa Magnolia. De annuleringsvoorwaarden leest u hier.

Contact

Is the answer to your question not listed? We like to help you! You can reach us by e-mail, telephone and post at the following address:

Villa Magnolia
Oude Domburgseweg 20
4356 CC Oostkapelle
+31 (0) 118 - 581 980
info@villamagnolia.nl

Or fill in our contact form:

Contact Form