Of u nu graag uw wandelschoenen aantrekt, de fiets pakt of achterover leunt met een drankje in de hand en een goed boek: geniet van de ruimte, rust en unieke omgeving van Villa Magnolia die u de pauze geeft waar u naar opzoek bent.

Een korte vakantie kan wonderen doen en daarom kunt u dit voorjaar en najaar genieten van een welverdiende mini-break. U krijg van ons een nacht cadeau als u aankomt op zondag en vertrekt op vrijdag. U boekt dus 4 nachten en ontvangt de vijfde aansluitende nacht gratis als u verblijft in de villasuites of studio's (deze aanbieding geldt voor de studio's alleen in 2021). Door een midweek in Villa Magnolia te verblijven heeft u net even wat meer tijd om de omgeving te ontdekken en tot rust te komen dan wanneer u een weekend op bestemming bent. U kunt onze midweekaanbieding boeken tot 24 juni 2022. 

Reserveren is op basis van de standaardkamerprijs en beschikbaarheid. Neemt u alstublieft contact met ons via +31 (0) 118 – 581980 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor verdere informatie en voor het boeken van deze aanbieding.