Ruime studio's

De studio’s en penthouses van Villa Magnolia zijn begin 2022 volledig gerenoveerd en vormen een natuurlijke onthaastingsplek, ongeacht het seizoen. De lichte en ruime vertrekken zijn ideaal voor een langer verblijf doordat ze alle over een volledig uitgeruste kitchenette en persoonlijke buitenruimte(s) beschikken. Ieder type studio kent zo zijn eigen identiteit waardoor er voor iedere gast een perfecte combinatie ontstaat. Uitgangspunten voor alle studio’s zijn privacy, vrijheid, rust en verbinding met het Walcherse landschap.

Villa Magnolia biedt keuze uit drie verschillende types studio’s; penthouses (42,5 m2 exclusief de badkamer) met een balkon, studio’s (24,5 tot 26,5 m2) met twee terrassen en kleine studio’s (20 tot 22,5 m2) met een balkon of terras. Het grootste verschil zit in het aantal m2 en in de persoonlijke buitenruimtes. Alle accommodaties in het studio gebouw beschikken over een volledig ingerichte kitchenette met Nespresso apparaat, waterkoker, combi magnetron, vaatwasmachine en inductie kookplaat. Daarnaast beschikken de kamers over een televisie, eet en/of zithoek, Auping bed en voldoende kastruimte. De moderne badkamers zijn van alle gemakken voorzien en u kunt tijdens uw verblijf gebruik maken van de heerlijke producten van Marie Stella Maris. 

Met de zee als inspiratiebron is de basis van het interieurontwerp bij iedere studio hetzelfde. Er heerst een oase van rust door organische vormen, natuurlijke materialen en een evenwicht tussen warm en koel. Geniet van licht, lucht en ruimte; de ideale basis om op te laden. Wanneer gewenst staat het team van Villa Magnolia voor u klaar om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Penthouses met balkon (Nr. 48 en 49)

Studio's met terras (Nr. 41 en 45)

Kleine studio's met terras of balkon

Studio met terras en hottub (Nr. 42)

Studio met terras en tuinzicht (Nr. 46)