Corona

Geachte Gast,

De gezondheid is het kostbaarste bezit van onze gasten en medewerkers en deze moeten we compromisloos beschermen. Daarom hebben wij, hoe zwaar dat ook is maar ons volledig bewust van onze verantwoordelijkheid, besloten Villa Magnolia voor onze gasten vanaf maandag 16 maart om 12.00 uur tot maandag 6 april te sluiten.

Wij willen onze gasten, vrienden en medewerkers heel hartelijk danken voor een prachtige winter vol mooie momenten, inspirerende gesprekken en waardevolle ontmoetingen in onze Villa. Wij zijn ervan overtuigd dat crises als deze ons niet verzwakken maar kansen bieden om te groeien en gesterkt terug te komen. Samen zien wij de toekomst vol vertrouwen tegemoet. 

Informatie over uw reservering:

Wegens het corona-virus en alle daarbij horende vragen, kunnen wij helaas niet zo snel op uw e-mail reageren als wij zouden willen. Het is nu noodzakelijk om prioriteiten te stellen. Omdat er op dit moment heel veel op ons afkomt, duurt dit afhandelen van e-mails langer dan u van ons gewend bent. Wij verzoeken u dan ook om telefonisch geen contact met ons op te nemen maar onze e-mailreactie af te wachten. Wij vertrouwen erop dat u hiervoor begrip heeft.

Voor reserveringen die gepland stonden tussen 16 maart en 6 april 2020 nemen wij contact met u op om de gevolgen te bespreken en samen met u te zoeken naar een alternatieve datum voor uw verblijf.

Voor annuleringen van reserveringen na 6 april 2020 gelden op dit moment de Uniforme Voorwaarden en daaruit voortvloeiende annuleringsbepalingen.

Wij hopen dat u gezond blijft en zien er naar uit u snel (weer) als gast in ons hotel te mogen verwelkomen.

Met hartelijke groet,

Familie Troy en Team