Voorzieningen

De voorzieningen die Villa Magnolia u te bieden heeft

We zorgen er graag voor dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw verblijf bij Villa Magnolia. Het is voor ons belangrijk dat u ongestoord en ongedwongen kunt genieten. Daarbij zijn de kleine dingen even belangrijk als de grote zaken. Mocht u uw tandenborstel vergeten zijn bijvoorbeeld, laat het ons dan weten. 

We zijn trots op onze omgeving en kennen deze door en door. Mocht u het juiste restaurant zoeken, een tafel willen reserveren, of kaartjes zoeken voor het theater of een concert; wij staan klaar om u te assisteren bij het perfecte avondje uit. Een van de beste manieren om de omgeving te verkennen is met de fiets. Villa Magnolia verhuurt verschillende soorten fietsen. Stadsfietsen, maar ook elektrische fietsen behoren tot ons assortiment. Zoekt u een kinderfiets, driewieler of tandem, laat u het ons dan weten voordat u Villa Magnolia bezoekt? Dan zorgen wij ervoor dat alles voor u klaarstaat om de omgeving te gaan verkennen. U kunt natuurlijk altijd uw eigen fiets meenemen. Villa Magnolia heeft een overdekte fietsenstalling.

Villa Magnolia beschikt over 4 oplaadpunten voor elektrische auto’s. Deze laadpunten zijn universeel en met elke Europese laadpas toegankelijk. Denkt u eraan om uw eigen laadkabel mee te nemen? Onze laadpalen hebben geen vaste kabel.

Tijdens uw verblijf is het mogelijk om gebruikt te maken van een wasmachine en droger. U vindt in de ruimte achter het studiogebouw. U kunt deze apparaten kosteloos gebruiken maar we verzoeken u wel uw eigen wasmiddel mee te nemen.

Fietsen

Fietsen
Fietsen
Fietsen