Hotel Villa Magnolia

Ontdek ons prachtige hotel en de geschiedenis

Villa Magnolia verwelkomt u in Oostkapelle. Gelegen in de nabijheid van bossen, duinen en strand brengen wij u het gehele jaar het beste dat Zeeland te bieden heeft. Zodra u de karakteristieke Villa binnentreedt, waant u zich in het begin van de 20e eeuw. Villa Magnolia neemt u mee haar geschiedenis in maar zorgt er voor dat het u aan moderne gemakken niet zal ontbreken. Het hotel biedt een grote variatie in accommodaties zodat er voor iedereen een perfecte match ontstaat. Met de bruisende steden Domburg, Middelburg en Veere, de Manteling en het strand vlakbij zult u zich niet snel vervelen. Hier vindt u alles voor een perfecte vakantie, romantisch verblijf of een leuk weekendje weg.

Ervaar onze onderscheidende persoonlijke service

Jerry J. Troy

"Welkom thuis in Villa Magnolia! Tijdens mijn jaren in Azië kwam ik het adagium “respect the past, embrace the future” tegen en dat is ook een leidend principe voor Villa Magnolia geworden. Trots zorgen voor prachtig erfgoed met een oog voor duurzaamheid maar ook voor een balans tussen individuele aandacht en persoonlijke ruimte en privacy."

Jerry J. Troy

"Ik probeer onze gasten dan ook zoveel mogelijk te ontmoeten tijdens hun verblijf, of dit nu is bij aankomst, tijdens het ontbijt of bij vertrek. Zo zijn de lijntjes kort en kunnen wij u direct van dienst zijn in het geval van vragen maar u ook persoonlijk wijzen op al het moois dat Zeeland u tijdens het verblijf te bieden heeft. Dit is één van de belangrijkste redenen dat wij zovelen van u tot onze vaste gasten mogen rekenen. Wij streven naar unieke ervaringen en bijzondere verbanden. Zo hebben wij de afgelopen jaren samengewerkt met o.a. Koninklijke Auping, Royal Delft, Paleis Het Loo, HBA-architecten te Londen en kunstenaars van het Nederlands Dans Theater. Op deze website proberen wij u een doorkijkje te geven naar hoe uw verblijf eruit kan zien maar de echte ervaring, ja die krijgt u alleen als u ons in Oostkapelle komt bezoeken."

"Wij hopen u binnenkort als gast in onze Villa Magnolia te mogen begroeten!"

Jerry J. Troy