Restaurants

Een overzicht van de beste restaurants in de buurt

Eten brengt ons samen. Of het nu een zelfbereide maaltijd is of een luxe driegangen diner, door samen aan tafel te zitten komen gesprekken op gang. Walcheren kent een overvloed aan goede eetgelegenheden; van een eetcafé tot de lokale visboer en van een bistro tot een Bib Gourmant (Guide Michelin). Hoe kort of lang uw verblijf ook is, het is altijd prettig om tips te krijgen voor een passend diner. Daarom hebben wij, in samenspraak met onze vaste gasten, een aantal restaurants geselecteerd waarbij wij er zeker van zijn dat u zult genieten van al het heerlijks dat Zeeland culinair te beiden heeft.

Bij de volgende favorieten krijgt u, op vertoon van een Villa Magnolia gastenkaart (te verkrijgen bij uw gastheer/gastvrouw), namens ons een aperitief aangeboden indien u een diner van tenminste twee gangen bestelt. Uitzondering: vanaf vier gangen bij restaurant Mezger en voor de Boterkapel geldt twee gangen per persoon: een hoofdgerecht plus een voor- of nagerecht. De geselecteerde restaurants helpen u ook graag indien u specifieke (dieet-)wensen heeft. Laat het ons vooral weten indien wij u kunnen helpen bij het maken van tafelreserveringen..

De Visbar, Domburg

Dit restaurant in het centrum van Domburg serveert verse vis en fantastische oesters in een moderne setting. Het restaurant is voor lunch en diner geopend. Hier krijgt u echt waar voor uw geld.
Ooststraat 6
4357 BE Domburg
Tel: 0118-584434
www.visbardomburg.nl

Restaurant het Badpaviljoen, Domburg

Het Badpaviljoen is een exclusief restaurant in de duinen van Domburg. Het restaurant is lid van de Jeunes Restaurateurs d'Europe en daarmee staat het Badpaviljoen garant voor talent en passie. 
Badhuisweg 21
4357 AV Domburg
Tel: 0118-582405
www.hetbadpaviljoen.nl

De Werf, Veere

In De Werf is alles binnen handbereik: Grand Café, verwarmd terras, horloges, sieraden, dames- en herenmode, woonaccessoires, prentenkabinet, luxe cadeau’s en beeldentuin. Gesitueerd op de mooiste plek van de stad Veere. In onze bijzondere tuin heb je een magnifiek panorama op het stadje Veere. 
Bastion 2
4351 BG Veere
Tel: 0118 502 105
www.dewerf.nl

De Boterkapel, Domburg 

 Midden in het centrum van Domburg bevindt zich een modern en dynamisch restaurant met lef; De Boterkapel. Laat u verrassen door een internationale keuken met een Aziatisch tintje. Gerechten worden bereid in het bruisende hart van de zaak; de open keuken. 
Ooststraat 18
4357 BE Domburg 
Tel: 0118-236040
www.deboterkapeldomburg.nl 

Mezger, Domburg

Geniet van een heerlijk avondje uit met een culinaire beleving bij Mezger in Domburg. Rijke smaken en uitermate gastvrij in een moderne, trendy en toch sfeervolle ambiance. Een aanrader voor zowel lunch als diner! Ter info: bij Mezger ontvangt u een huisaperitief vanaf 4 gangen. 
Domburgseweg 28
4357 NH Domburg 
Tel: 0118-744038
www.restaurantmezger.nl  

______________________________________________________________________________________________________________________

Ons gastenkaartje kunt u niet inleveren bij onderstaande adressen, maar we willen ook graag onze lokale favorieten in Oostkapelle met u delen:

Lage Duintjes
Geniet van Zeeuwse gastvrijheid op het strand van Oostkapelle. Een tip van ons: dineren op het terras met de ondergaande zon.
www.lageduintjes.nl

Het Kaslokaal 
In deze sfeervolle theetuin proef je Zeeland! Een combinatie van een prachtige tuin, een groene cadeauwinkel en huisgemaakte lekkernijen.
www.hetkaslokaal.nl

De Babbelaar
Laagdrempelige gerechten uit verschillende keukens, een borrel met bijpassende borrelplank of gewoon gezellig een terrasje pakken.
www.debabbelaar-oostkapelle.nl