Slecht weer

Wat is er te doen bij slecht weer?

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw verblijf bij Villa Magnolia onvergetelijk is. Maar helaas kunnen we het weer niet veranderen. Gelukkig kent de kustlijn een sterke wind waardoor wolken en onweer snel overwaaien en een dag die donker begon, kan toch nog stralend eindigen. Bovendien is er in de omgeving genoeg te doen, mocht het toch een keer slecht weer zijn. Laat u zich vooral niet tegenhouden door de kou als u een strandwandeling wil maken. Wij geloven dat de kust pas echt tot haar recht komt met een frisse bries erbij. En naderhand kunt u heerlijk opwarmen met warme chocomel in een van de vele strandpaviljoens.

Als het regent is het natuurlijk niet zo leuk om naar buiten te gaan. In het theehuis kunt u een ruime selectie aan bordspellen vinden om die regenachtige middagen toch volop te kunnen genieten. U kunt voor vermaak ook langs de Parel in Domburg gaan waar gebruik gemaakt kan worden van het tropische zwembad, de wellness, bowlingbanen, fitness en squashbanen.
Een bezoekje aan de bioscoop is natuurlijk ook als het niet regent de moeite waard. De CineCity in Vlissingen biedt een ruim aanbod, met familiefilms in de originele en Nederlandstalige versie. Het is wel een eindje rijden, maar zeker de moeite waard.

Als u kinderen in uw gezelschap heeft en het slechte weer hen ervan weerhoudt buiten te spelen, dan is het goed om te weten dat er meerdere indoorspeeltuinen zijn in de omgeving waar ze al hun energie kwijt kunnen. In Middelburg vindt u speeltuin Minimundi en in Aagtekerke speeltuin de Zwierelantijn.
Mocht u in een sportieve stemming zijn, dan is het beklimmen van de Lange Jan een aanrader. Deze toren, onderdeel van de Abdij van Middelburg, kent 207 treden die u naar een adembenemend uitzicht over de stad leiden.