Waarom direct boeken?
Omdat het loont en u 5% korting ontvangt 

Boek direct via Villa Magnolia voor de beste prijs en beste service. Gegarandeerd.

Uw verblijf bij ons, van begin tot einde, is onze zorg. Die reis begint niet wanneer u Oostkapelle bereikt. Het begint hier. Wanneer u direct via Villa Magnolia reserveert garanderen wij u:

  •           De laagst mogelijke prijs voor uw verblijf
  •           De meest flexibele annuleringsvoorwaarden
  •           De hoogste kans om uw voorkeuren verwezenlijkt te zien worden
  •           Toegang tot onze reserveringsspecialisten om u te helpen met uw reservering
  •           Toegang tot de beste service tijdens uw verblijf

Wat houdt dit in?

Onze beste prijs. Gegarandeerd.

VillaMagnolia.nl biedt al lang de laagste prijzen. Door onze laagste prijsgarantie ontvangt een gast die binnen 24 uur een gekwalificeerde lagere prijs vindt op een andere website, dezelfde prijs en een aanvullende 20% korting voor het gehele verblijf. Onze garantie biedt u de zekerheid dat u altijd de laagste prijs betaalt wanneer u via Villa Magnolia reserveert. Zo werkt het:

  • Boek een kamer (of ander accommodatietype) via VillaMagnolia.nl of direct via het hotel. Wanneer u online via VillaMagnolia.nl reserveert ontvangt u 5% korting (geldt niet voor telefonische reservering of per e-mail).
  • Indien u binnen 24 uur na de reservering een lagere prijs vindt voor hetzelfde kamertype, voor dezelfde data en onder dezelfde voorwaarden en hiervoor een gekwalificeerd verzoek doet, honoreren wij de lagere prijs en bieden een aanvullende 20% korting op de kamerprijs voor het gehele verblijf.

Gratis draadloos internet

Tijdens het gehele verblijf kunt u kosteloos gebruik maken van draadloos internet in uw kamer en de publieke ruimtes.

Verander uw plannen

Kijk de voorwaarden van iedere reservering na voor specifieke voorwaarden. Annuleringskosten zijn van toepassing indien de reservering wordt gewijzigd of geannuleerd na de deadline. Voor bepaalde prijzen en kamers (zoals advance purchase prijzen), kunnen reserveringen niet meer gewijzigd worden na definitieve boeking. Van toepassing zijnde voorwaarden staan in de reserveringsbevestiging vermeld. 

Uw wensen verwezenlijkt

Wij doen onze uiterste best om uw bed- en kamerpreferenties te honoreren indien beschikbaar op het moment van uw verblijf.

Persoonlijke beleving

U kunt niet alleen het juiste kamertype selecteren dat voldoet aan uw specifieke wensen wanneer u direct reserveert, maar ons Team is ook beter in staat uw voorkeuren te leren kennen en uw verblijf zo nog verder te veraangenamen.

Beste hotelinformatie

VillaMagnolia.nl biedt de meest uitgebreide informatie over het hotel en de omgeving.