Tarieven

Alle tarieven op een rijtje

Bekijk en vergelijk hier alle tarieven en annuleringsvoorwaarden voor de verschillende kamers en accommodaties die u kunt boeken bij Villa Magnolia. Houdt er rekening mee dat alle prijzen die online zichtbaar zijn, exclusief toeristenbelasting zijn. Voor reserveringen in 2023 is dit € 2,05 per persoon per nacht en voor reserveringen in 2024, € 2,10 per persoon per nacht. Daarnaast kunt u ook gemakkelijk ‘extra’ opties bijboeken zoals een early check-in, fietsen, preferentiekosten etc. Onderaan deze pagina leest u alles over deze extra’s.

Wanneer u online, direct via onze eigen website reserveert, betaalt u de beste prijs voor uw verblijf, heeft u gunstigere voorwaarden en u ontvangt bovendien 5% korting. Natuurlijk bent u nog steeds van harte welkom om direct via de receptie bij één van onze medewerkers te reserveren

Best Available Rate

Best Available Rate
Dit is onze meest gunstige prijs zonder extra beperkingen en op basis van de reguliere annuleringsvoorwaarden.

Wanneer u heeft gereserveerd op basis van het Best Available Rate tarief zijn de kosten die in rekening worden gebracht voor annulering binnen 30 dagen voor aankomst, opgebouwd volgens de Uniforme Voorwaarden Horeca:

annulering ontvangen                        % van kosten in rekening gebracht
>30 dagen voor aankomst  0%
>14 dagen voor aankomst  15%
>7 dagen voor aankomst 35%
>3 dagen voor aankomst 60%
>24 uur voor aankomst 85%
< 24 uur voor aankomst 100%

Let op: er gelden andere annuleringsvoorwaarden voor de vakantiehuizen.

Flexible Promotions

Onze Flexible Promotions zijn voordeeltarieven die regelmatig beschikbaar zijn op basis van de reguliere annuleringsvoorwaarden zonder aanvullende voorwaarden. Voor deze tarieven is slechts een beperkt aantal kamers beschikbaar. 

Long Stay
Ons voordeeltarief (7,5% korting) voor gasten die langer dan 7 nachten verblijven. De getoonde prijs op de website is de prijs per nacht toepassing van de korting.

Long Winter
Ons voordeeltarief (20% korting) voor gasten die tijdens de wintermaanden langer dan 4 nachten verblijven. De getoonde prijs is de prijs per nacht na toepassing van de korting.

Midweek 4+1 
Boek een verblijf met aankomst op zondag en vertrek op vrijdag, betaal 4 nachten en ontvang 1 aansluitende nacht gratis. De getoonde prijs is de prijs per nacht na toepassing van de korting. Dit tarief is geldig:

- van 31/03/2023 tot 23/03/2023
- van 17/09/2023 tot 05/11/2023

Winterweekday
Onze best beschikbare prijs voor een verblijf in de winterperiode tussen zondagavond en vrijdagochtend zonder extra beperkingen. De getoonde prijs is de prijs per nacht na toepassing van de korting.

Wanneer u heeft gereserveerd op basis van ons Flexibile Promotions tarief zijn de kosten die in rekening worden gebracht voor annulering binnen 30 dagen voor aankomst, opgebouwd volgens de Uniforme Voorwaarden Horeca:

annulering ontvangen                        % van kosten in rekening gebracht
>30 dagen voor aankomst  0%
>14 dagen voor aankomst  15%
>7 dagen voor aankomst 35%
>3 dagen voor aankomst 60%
>24 uur voor aankomst 85%
< 24 uur voor aankomst 100%

Klik hier voor een overzicht van onze beschikbare flexibele promoties op de door u gewenste datum. Voor de meeste promoties geldt dat een beperkt aantal kamers voor deze prijs beschikbaar is

Fully Flexible

Fully Flexible
Onze Fully Flexible prijzen zijn tarieven die iets hoger liggen maar waarbij u meer flexibiliteit heeft dan de tarieven op basis van de reguliere annuleringsvoorwaarden. U kunt namelijk het verblijf tot 7 dagen voor de dag van aankomst kosteloos en zonder opgaaf van reden annuleren. 

Bij onze fully flexible tarieven wordt bij een annulering binnen 7 nachten voor de dag van aankomst 100% annuleringskosten in rekening gebracht. Uw creditcard wordt daarom 7 nachten voor aankomst automatisch belast.

Klik hier voor een overzicht van onze beschikbare flexibele promoties op de door u gewenste datum. Voor de meeste promoties geldt dat een beperkt aantal kamers voor deze prijs beschikbaar is

Non-Refundable

Onze Non Refundable prijzen zijn onze voordeligste tarieven maar deze reserveringen kunnen niet worden gewijzigd of geannuleerd. Ook is een volledige vooruitbetaling noodzakelijk.

Non-Refundable
Onze Non-Refundable rijzen zijn onze voordeligste tarieven, maar deze reservering kan niet worden gewijzigd of geannuleerd. Ook is een volledige vooruitbetaling noodzakelijk. Voor dit tarief is een bepelrt aantal kamers beschikbaar en reserveringen kunnen tot 28 dagen voor aankomst worden gemaakt. 

Bonusnacht 2+1
Boek 2 nachten en ontvang 1 aansluitende nacht gratis. De getoonde prijs is de prijs per nacht na toepassing van de korting. Dit tarief is geldig:
- Van 21/02/2023 tot 31/03/2023
- Van 05/11/2023 tot 22/12/2023

Bij onze Non-Refundable tarieven geldt dat de reservering niet gewijzigd of geannuleerd kan worden. 100% betaling op het moment van reservering is daarom noodzakelijk. Reguliere annuleringsvoorwaarden zijn NIET van toepassing op deze reservering. Wij adviseren u een annuleringsverzekering bij uw bank of verzekeraar af te sluiten.

Vakantiehuizen

 Vakantiehuis 
Onze best beschikbare prijs zonder extra beperkingen en op basis van de reguliere annuleringsvoorwaarden voor vakantiehuizen. Ook is het mogelijk om de optie ‘totaal ontzorgd’ te kiezen. Dit is inclusief handdoeken en linnengoed en opmaak van bedden voor het geboekte aantal gasten. Dit tarief is maximaal 6 weken van te voren te boeken.

Vakantiehuis Escape 
Onze best beschikbare prijs voor een kort verblijf (minimaal 3 nachten) zonder extra beperkingen en op basis van de reguliere annuleringsvoorwaarden voor vakantiehuizen. Deze prijs is slechts kort voor aankomst te boeken in de dal periodes. Ook is het mogelijk om de optie ‘totaal ontzorgd’ te kiezen. Dit is inclusief handdoeken en linnengoed en opmaak van bedden voor het geboekte aantal gasten.

Annuleringen voor vakantiewoningen dienen telefonische en daarna per e-mail door te geven onder bijvoeging van de reserveringsbevestiging.

Hierbij gelden de volgende annuleringskosten:
- Bij annulering na 8 dagen en tot drie maanden voor de begindatum van de huurperiode wordt 15% van het huurbedrag in rekening gebracht.
- Bij annulering tussen 3 maanden en een maand voor de begindatum van de huurperiode wordt 50% van het huurbedrag in rekening gebracht.
- Bij annulering tussen 1 maand en een week voor de begindatum van de huurperiode wordt 75% van het huurbedrag in rekening gebracht.
- Bij annulering korter dan een week voor de begindatum van de huurperiode wordt 100% van het huurbedrag in rekening gebracht.

Bij wijziging van de reservering behoudt Villa Magnolia zich het recht voor om per wijziging € 15,00 wijzigingskosten in rekening te brengen.

Extra Opties

Tijdens het maken van uw reservering, kunt u gemakkelijk ‘extra’ opties bijboeken zoals een early check-in, fietsen, preferentiekosten etc. Zo kunt u uw verblijf in Villa Magnolia aanpassen naar uw eigen wensen!

Preferentiekosten
Indien u een voorkeur aangeeft met betrekking tot de gereserveerde kamer, zullen wij hiervoor onze uiterste best doen, maar kunnen dit niet garanderen (onbetaalde preferentie en dus geen garantie). Als u online een directe reservering maak, kunt u dit bij bijzonderheden zelf aangeven of ons hierover een aparte e-mail sturen. Wanneer u deze garantie wel wilt hebben, brengen wij bij een verblijf in het laagseizoen korter dan 4 betaalde nachten € 10.00 preferentiekosten per kamer per nacht in rekening. Voor verblijven langer dan 4 betaalde nachten bieden wij deze service gratis aan. In het schouder- en hoogseizoen geldt dat we voor verblijven langer dan 7 betaalde nachten geen preferentiekosten rekenen en bij korter dan 7 betaalde nachten € 10.00 preferentiekosten per kamer in rekening brengen. Bij het online boeken kunt u deze preferentiekosten toevoegen indien gewenst. Het kan zijn dat uw preferentie niet meer mogelijk is, maar dan nemen wij contact met u op.

Early check-in 
Wilt u extra vroeg inchecken op de dag van aankomst om zo optimaal van uw dag te kunnen genieten? U kunt voor 25,00 per verblijf een ‘early check-in’ aanvragen tijden het (online) boeken van uw kamer of studio. Uw kamer is vanaf 12:00 uur in plaats van 14:00 uur gereed om in te checken. Deze service verlenen wij op basis van beschikbaarheid. 

Late check-out
Wij verzoeken u vriendelijk uw kamer op de dag van vertrek voor 10.30 uur te verlaten. Mocht u langer van uw kamer willen genieten, dan kunt u een late check-out aanvragen. Deze service verlenen wij op basis van beschikbaarheid. De kosten hiervoor bedragen € 25,00 voor een late check-out tot 12:00 uur en € 35,00 voor een late check-out tot 16:00 uur. Mocht u gebruik willen maken van deze service, dan kunt u dit tot de dag voor vertrek (tot 16.00 uur) bij de receptie melden.

Ontbijt
Het is mogelijk om bij alle accommodatie types te genieten van ons lokale, vegetarische ontbijtbuffet in onze Orangerie. Als u een kamer heeft geboekt in de Villa zelf of in boerderij ’t Hof Janse is dit bij uw kamerprijs inbegrepen. Een verblijf in een vakantiehuis of studio is exclusief ontbijt, maar ook daar heeft u de mogelijkheid om ontbijt bij te boeken. De prijzen zijn dan als volgt: 
Volwassene: € 18,95 per persoon
Kinderen: € 8,95 per persoon
Ontbijtservice: toeslag van € 9,95 per kamer (ontbijt wordt op de kamer gebracht) 

Fietsverhuur
Een van de beste manieren om de omgeving te verkennen is met de fiets!

Fiets (per dagdeel van 4 uur of spontaan): € 5,00 per dagdeel
Fiets (per dag): € 10,00
Fiets (per week): € 50,00

E-bike (per dag): € 23,50
E-bike (per week): € 117,50

Kinderzitje: € 5,00 per dag
Fietstas (per dag): € 2,00
Fietstas (per week): € 10,00

Extra (baby)bed 
Villa en boerderij:
Babybed: € 10,00 per nacht
Extra bed + ontbijt: € 25,00 per nacht
2x Extra bed + ontbijt: € 40,00 per nacht

Studio's en vakantiehuizen:
Babybed: € 19,95 per verblijf 
1x extra bed: € 12,50 per nacht
2x extra bed: € 20,00 per nacht

 Extra schoonmaak
Studio's en vakantiehuizen:
Het is mogelijk om uw studio tijdens uw verblijf te laten schoonmaken (met uitzondering van de eindschoonmaak en de kosten). Er worden schoonmaakkosten in rekening gebracht van € 10,95 per medewerker, per kwartier. 

Beddengoed en handdoeken
Vakantiehuizen: 
Beddengoed: € 13,50 per persoon 
Handdoeken: € 7,50 per persoon 

Reserveer

Call me back

We are happy to help you between 8.30 and 17.30. Do not forget to add your country code?
Please enter a valid phone number.
Please enter a valid name.
{Spam:body} {Spam:validation}