Vakantiewoningen Villa Magnolia

Voor gasten die op zoek zijn naar de vrijheid en privacy die horen bij een vakantiehuis maar beleving en service die passen bij een hotelsuite, bieden onze vakantiewoningen een uitkomst. Verspreid over het landgoed zijn verschillende vakantiewoningen voor twee tot zes personen gelegen, allen ingepast in een natuurlijke omgeving en voorzien van alle comfort en privacy. Deze woningen kunnen op weekbasis worden gereserveerd als pleisterplaats voor een heerlijke vakantie op Walcheren. De aankomsttijd is tussen 14.00 uur en 17.30 uur. Indien u vroeger of later aan wilt komen is dit mogelijk na telefonisch overleg, minimaal 24 uur van te voren.

Het is goed om te weten dat de kosten voor handdoeken en bedlinnen niet bij de prijs zijn inbegrepen. U kunt natuurlijk uw eigen bedlinnen meenemen. Mocht u handdoeken en linnen willen huren van Villa Magnolia, dan verzoeken wij u dit al bij de boeking door te geven zodat we uw verblijf tot in de puntjes toe kunnen voorbereiden. 

De eindschoonmaak is niet bij de huur van de cottage inbegrepen en wordt na afloop aan uw rekening toegevoegd.

Mocht u willen genieten van een beetje extra luxe, dan kunt u gebruik maken van ons lokale, vegetarische ontbijtbuffet in de Orangerie. Dit kan worden bijgeboekt voor het gehele verblijf of voor slechts enkele dagen. De ontbijt prijzen vindt u op onze tarievenpagina

Vakantiewoning 61 - Zeeuws Knoopje

Vakantiewoning 62 - Hortensia

Vakantiewoning 63 - Annabel