Zakelijk op reis

Succes als doel, Villa Magnolia als bestemming

Als u vaker in de buurt bent voor een vergadering, congres of zakelijke bespreking, denk dan eens aan Villa Magnolia als uw bestemming. Villa Magnolia biedt een warm alternatief voor de vaak koude en onpersoonlijke hotels nabij snelwegen en congrescentra. In een groene en duurzame omgeving bieden wij u alles wat u nodig heeft om van uw reis een zakelijk succes te maken.

U heeft keuze uit verschillende accommodaties, ieder met een eigen karakter. Alle kamers zijn voorzien van wifi. De kamers in de Villa en de studio's bieden u voldoende ruimte om te werken, maar ook om te ontspannen. In de omgeving van de Villa vindt u meerdere restaurants waar u en uw relaties van een onvergetelijke maaltijd kunnen genieten. Een wandeling langs het strand is de perfecte invulling van een welverdiende pauze. Uw zakelijke reis voelt niet langer als een verplichting, maar als een bezoek aan uw tweede huis.

In Villa Magnolia kunt u ontsnappen aan de drukte van alledag zonder er ver van verwijderd te zijn. Villa Magnolia bevindt zich nabij de N57 welke u makkelijk en snel op de snelweg brengt. Binnen een uur bent u in Antwerpen, binnen twee uur in Amsterdam. 

Neem vandaag nog contact op voor onze aantrekelijke bedrijfstarieven.