Of u nu graag uw wandelschoenen aantrekt, de fiets pakt of achterover leunt met een drankje in de hand en een goed boek: geniet van de ruimte, rust en unieke omgeving van Villa Magnolia die u de pauze geeft waar u naar opzoek bent.

Een korte vakantie kan wonderen doen en daarom kunt u dit najaar genieten van een welverdiende mini-break. U krijgt van ons een nacht cadeau als u aankomt op zondag en vertrekt op vrijdag. U boekt dus 4 nachten en ontvangt de vijfde aansluitende nacht gratis als u verblijft in de villa of suites. Door een midweek in Villa Magnolia te verblijven heeft u net even wat meer tijd om de omgeving te ontdekken en tot rust te komen dan wanneer u een weekend op bestemming bent.

De midweekaanbieding is geldig:

•  Van 15.03.2024 tot 05.07.2024
•  Van 22.09.2024 tot 10.11.2024

Reserveren kan direct online via onze reserveringspagina en is op basis van de standaardkamerprijs, beschikbaarheid en de algemene annuleringsvoorwaarden. Het arrangement is niet geldig tijdens feestdagen en vakanties. Bekijk een overzicht van de door Villa Magnolia gehanteerde feestdagen op onze reserveringspagina. Let op: er is een beperkt aantal kamers beschikbaar voor deze aanbieding.

Wilt u er even tussenuit tijdens de wintermaanden? Door een midweek bij ons te verblijven heeft u net even wat meer tijd om de ruime, rustige en unieke omgeving van Villa Magnolia te ontdekken. Want in de zomermaanden is het fijn vertoeven aan de Zeeuwse kust, maar ook in de wintermaanden heeft Zeeland veel te bieden! Geniet van het Walcherse, winterse landschap en kom tot rust tijdens een wandeling langs de kust.

Ervaar het ultieme vakantie gevoel met ons wintermidweekarrangement: u krijgt van ons twee nachten cadeau als u aankomt op zondag en vertrekt op vrijdag. U boekt dus 3 nachten en ontvangt de vierde en vijfde aansluitende nacht gratis. Het arrangement geldt voor de kamers in de Villa, de suites, de vakantiewoningende studio’s en de kamers in de boerderij.

Het midweekarrangement is geldig:

• Van 07.01.2024 tot 01.03.2024
• Van 10.11.2024 tot 20.12.2024

Reserveren kan direct online via onze reserveringspagina en is op basis van de standaardkamerprijs, beschikbaarheid en Non-Refundable Rate. Dit laatste betekent dat de reservering niet geannuleerd of gewijzigd kan worden. Het arrangement is niet geldig tijdens feestdagen en vakanties.  Let op: er is een beperkt aantal kamers beschikbaar voor deze aanbieding. 

Niet onbelangrijk: ook in de wintermaanden kunt u genieten van al heerlijks dat Zeeland culinair te bieden heeft. Wij hebben een overzicht gemaakt met restaurants die geopend zijn (ook doordeweeks) en delen deze graag met u

Wat is er nu fijner dan in het voor- en najaar naar Villa Magnolia te komen en heerlijk uit te waaien op het strand en in de Manteling? Even een paar dagen erop uit en genieten van de natuur, cultuur en het moois dat Walcheren te bieden heeft.

U maakt een reservering van drie nachten en u ontvangt de aansluitende vierde nacht gratis als u verblijft in een kamer in de Villa, in een (kleine) studio of in een suite/kamer in de boerderij ’t Hof Janse. Bij een verblijf in een hotelkamer en de boerderij is het ontbijt in de prijs inbegrepen. De (kleine) studio’s beschikken over een eigen keuken, indien gewenst kan het ontbijt als extra item aan de reservering toe worden gevoegd. Het verblijf moet plaatsvinden tussen zondag en vrijdag.

Deze aanbieding is geldig:

• van 07.01.24 tot 02.02.24
• van 11.02.24 tot 15.03.24
• van 13.10.24 tot 20.12.24

Reserveren kan direct online via onze reserveringspagina en is op basis van de standaardprijs, beschikbaarheid en Non-Refundable Rate. Dit laatste betekent dat de reservering niet geannuleerd of gewijzigd kan worden en de kosten direct betaald moeten worden. Deze aanbieding is niet geldig tijdens feestdagen en vakanties.  Let op: er is een beperkt aantal kamers beschikbaar voor deze aanbieding.

Stelt u zich eens voor: rust, ruimte, eindeloze wandelingen en thuiskomen in de comfort en warmte van Villa Magnolia. Ieder seizoen brengt nieuwe ontdekkingen met zich mee en zo ook de wintermaanden in Oostkapelle. Geniet van een ontspannen verblijf en laat u verrassen door onze gastvriendschap, het Zeeuwse landschap en de charme van het landgoed met ons Hartje Winterarrangement; boek drie nachten en u krijgt de derde nacht van ons cadeau (2+1 gratis). Het arrangement geldt voor de kamers in de studio'sde Villa, de suites en de kamers in de boerderij.

Het winteraanbod is geldig:

• Van 07.01.2024 tot 09.02.2024
• Van 13.02.2024 tot 15.03.2024
• Van 10.11.2024 tot 20.12.2024
• Van 05.01.2025 tot 28.02.2025

Reserveren kan direct online via onze reserveringspagina en is op basis van de standaardkamerprijs, beschikbaarheid en Non-Refundable Rate. Dit laatste betekent dat de reservering niet geannuleerd of gewijzigd kan worden. Het arrangement is niet geldig tijdens feestdagen en vakanties. Bekijk een overzicht van de door Villa Magnolia gehanteerde feestdagen op onze reserveringspagina.  Let op: er is een beperkt aantal kamers beschikbaar voor deze aanbieding.

Niet onbelangrijk: ook in de wintermaanden kunt u genieten van al heerlijks dat Zeeland culinair te bieden heeft. Wij hebben een overzicht gemaakt met restaurants die geopend zijn (ook doordeweeks) en delen deze graag met u!

Wilt u er voor langere tijd even tussenuit in een andere omgeving? Om te ontspannen, voor werk, om uw creativiteit de vrije loop te laten of inspiratie op te doen? Ook voor langere verblijven - ook wel extended stay genoemd - kunt u bij Villa Magnolia terecht.

Wanneer u vier weken in een kleine studio, studio, penthouse of in één van de vakantiehuizen verblijft, betaalt u slechts 2,5 week. Alle accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en comfortabel voor een langer verblijf. Zo beschikken ze allemaal over een eigen keuken en badkamer, voldoende kastruimte en niet onbelangrijk; de service van een hotel en de huiselijkheid van thuis.

Deze extended stay aanbieding is geldig:

• van 07.01.2024 tot 15.03.2024
• van 10.11.2024 tot 27.12.2024

Doordat de actie geldig is in de rustigere periodes van het jaar biedt dat juist de mogelijkheid om in alle rust te genieten van de prachtige omgeving. Maak een wandeling door de manteling, waai uit langs de kustlijn, bezoek één van de historische steden die Zeeland rijk is of trek u in alle rust terug in uw eigen verblijf.

Reserveren kan direct online via onze reserveringspagina en is op basis van de standaardkamerprijs, beschikbaarheid en Non-Refundable Rate. Dit laatste betekent dat de reservering niet geannuleerd of gewijzigd kan worden. Het arrangement is niet geldig tijdens feestdagen en vakanties. Bekijk een overzicht van de door Villa Magnolia gehanteerde feestdagen hier