Media en reisprofessionals

Media / Pers

Villa Magnolia heeft een uniek verhaal te delen dat het beste verteld kan worden in media editorials. Wij zijn er daardoor van overtuigd dat het belangrijk is dat wij u zo goed mogelijk ondersteunen in het ervaren van ons hotel en onze producten, uit eigen hand.

Met dit doel ontvangen wij regelmatig persbezoeken aan ons hotel. Wij nodigen u echter ook hartelijk uit voor een individueel media verzoek dat gepland kan worden via onze medewerker Marketing & Communicatie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Deze medewerker is uw directe contact met Villa Magnolia zodat de communicatie zo soepel mogelijk verloopt en wij uw wensen kunnen vervullen. Hoge-resolutie foto’s om uw verhaal te illustreren zijn uiteraard beschikbaar.


Reisprofessionals

Villa Magnolia hecht veel waarde aan het ondersteunen van reisprofessionals en hun inzet om kennis over te dragen aan onze gemeenschappelijke gasten.

De leden van ons team staan klaar om u te assisteren met het hoogste niveau van service en volledige informatie voor uw klanten. We zijn ook altijd bereid om uw activiteiten te ondersteunen met brochures op verzoek, hoge-resolutie foto’s die u wilt gebruiken voor eigen promotiemateriaal of verzoeken voor presentaties of een kennismakingsbezoek aan Villa Magnolia.

Als een bedrijf dat gericht is op persoonlijke aandacht zijn we altijd van harte bereid u te ondersteunen in het vervullen van specifieke wensen voor uw klanten.