Jonge gasten 

Ook jonge gasten zijn van harte welkom 

We kijken er naar uit om u familie te mogen verwelkomen in Villa Magnolia. Veel van onze gasten komen al generaties lang en we nodigen u uit uw eigen traditie te starten. Wilt u meer weten over de praktische zaken voor het afreizen met een gezin? Kijk dan op onze pagina reizen met familie.

Uitstapjes

Er is genoeg te doen voor de hele familie in Oostkapelle en haar omgeving. Een bezoekje aan het strand hoort daar zeker bij. Maar ook de bossen, duinen en museum Terra Maris zijn leuk voor het hele gezin. U vindt dit museum naast Kasteel Westhove. Om Zeeland echt goed te leren kennen, mag een bezoek aan Neeltje Jans eigenlijk niet ontbreken. U kunt daar niet alleen meer leren over de Deltawerken, er is ook een groot waterparadijs waar de kinderen zich flink kunnen uitleven. Andere leuke uitstapjes zijn de Parel in Domburg waar u onder andere kunt zwemmen en bowlen, de Jonge Johannes in Serooskerke waar de kinderen kunnen spelen en de ouders kunnen relaxen op het terras of binnenspeeltuin Zwierelantijn in Aagtekerke. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen tussen de folders en boekjes die u in de Villa kunt vinden om inspiratie op te doen. Ook binnen Villa Magnolia hoeft niemand zich te vervelen. Naast de vele spelletjes die in de Villa te vinden zijn, is er bij de Orangerie een spelletjesmand in het fietsenhok geplaatst wat ervoor zorgt dat  er zowel binnen als buiten genoeg te doen is.   

Eetgelegenheden 

Als u vanaf Villa Magnolia richting het centrum van Oostkapelle wandelt, komt u een groot aantal familierestaurants en een pannenkoekenhuis tegen, ideaal voor het hele gezin. Oostkapelle heeft ook een gezellige Mini Golf Baan. Mocht u deze, of een van de andere attracties in de buurt willen bezoeken, dan horen we het graag als we u daarbij van dienst kunnen zijn. Villa Magnolia verhuurt fietsen met, voor de allerkleinste, kinderstoeltjes.