Onze service

De diensten die wij u te bieden hebben

We vinden het belangrijk dat iedereen zich bij Villa Magnolia welkom voelt. Onze filosofie is gestoeld op het oude Griekse concept Xenia, gastvriendschap. Het concept Xenia en de uitwerking ervan wordt geïllustreerd aan de hand van zowel de Ilias als de Odyssee. Xenia is het geloof dat gasten wellicht geen onbekende reizigers zijn, maar best wel eens vermomde goden zouden kunnen zijn. Daarom moeten alle reizigers behandeld worden zoals men een god zou behandelen. Voor Villa Magnolia benadrukt het idee van Xenia de wederkerige relatie tussen gast en gastheer- of vrouw. Een kamer in Villa Magnolia is niet slechts een overnachtingsplek, het is een uitnodiging om mee te doen, te ervaren en te delen.

We hebben oude Griekse filosofieën over gastvrijheid vertaald naar modern comfort. Een verblijf in Villa Magnolia is dan ook een ervaring waarbij tijd niet langer een rol speelt en waar u de kans krijgt om echt te ontspannen. Een strandwandeling kan een half uur of de hele middag duren, u geniet op uw tempo. De bossen rondom de Villa en het natuurgebied Oranjezon geven u de kans te ontsnappen aan de urban jungle die de stad kan zijn en op verkenning te gaan in de Zeeuwse jungle.
Gedurende uw verblijf zal het Team van Villa Magnolia er alles aan doen om uw tijd met ons onvergetelijk te maken. We verwelkomen u graag als gast, maar ook als vriend en staan klaar om uw verwachtingen te overtreffen. Mocht u vertrekken en Villa Magnolia graag een klein beetje mee naar huis willen nemen? Dan biedt Villa Magnolia allerlei leuke souvenirs aan die uw verblijf onvergetelijk maken.