Honesty Bar

Sluit de dag af met een hapje en een drankje!

Na een lange strandwandeling of een bezoek aan het bruisende centrum van Middelburg, is er niets fijner dan de dag af te sluiten met een lekker drankje. Villa Magnolia biedt u de mogelijkheid om zelf de perfecte drankjes te mixen in onze 'Honesty Bar'. Deze bar vindt u in de oude keuken van de Villa. We bieden een ruime selectie likeuren, dranken en fris, maar ook sappen van onze lokale leverancier. De wijn in de bar is geselecteerd door de voormalig sommelier van Oud Sluis, het bekende 3 sterren restaurant. In de bar vindt u ook een grote verscheidenheid aan snacks en snoepgoed om uw drankje te begeleiden. Ieder product in het assortiment komt met een verhaal. Zo worden alle producten geproduceerd door familiebedrijven die al ruim 100 jaar werken aan het creëren van traditie.

Milieubewust en sociaal

Ook in de Honesty Bar proberen wij zoveel mogelijk producten aan te bieden met oog op de toekomst. Zo kunt u producten terugvinden die door lokale ondernemers zijn gemaakt en zijn er biologische producten afneembaar. Wanneer u kijkt in de kaart ziet u gelijk wat u kunt nemen om een verantwoorde keuze te maken. 

We verzoeken u om te noteren wat u heeft gebruikt. De kosten hiervoor worden bij vertrek in rekening gebracht. Mocht u in de bar plaatsnemen om van uw drankje te genieten, dan vragen we u rekening te houden met de overige gasten in de Villa.