Reserveren

We kijken naar u uit!

Om direct online te reserveren of onze beschikbaarheid te controleren kunt u gebruik maken van deze link. Mocht u verdere vragen of verzoeken hebben, of liever telefonisch reserveren, neemt u dan contact met ons op. We staan u tussen 8.30 uur en 17.30 uur graag te woord.

Bij het maken van een reservering zal u worden gevraagd om een aanbetaling over te maken of een garantie te geven middels uw creditcard. Na ontvangst van uw borgstelling is de reservering definitief. Villa Magnolia kent geen annuleringsverzekering en verzoekt gasten daarvoor zelf voorzieningen te treffen.
U kunt uw reservering tot 30 dagen voor aankomst annuleren zonder bijkomende kosten. Na deze datum worden er kosten in rekening gebracht. Het restant van uw aanbetaling kunt u gebruiken voor een volgend bezoek aan Villa Magnolia. 

De kosten die in rekening worden gebracht voor annulering binnen 30 dagen voor aankomst zijn opgebouwd volgens de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Reserveer hier

annulering ontvangen                        % van kosten in rekening gebracht
>14 dagen voor aankomst  15%
>7 dagen voor aankomst 35%
>3 dagen voor aankomst 60%
>24 uur voor aankomst 85%
< 24 uur voor aankomst 100%

Annuleringen voor vakantiewoningen dienen eerst telefonische te melden aan Villa Magnolia en daarna per aangetekend schrijven te bevestigen onder bijvoeging van de reserveringsbevestiging. Hierbij gelden de volgende annuleringskosten

- Bij annulering na 8 dagen en tot drie maanden voor de begindatum van de huurperiode wordt 15% van het huurbedrag in rekening gebracht.
- Bij annulering tussen 3 maanden en een maand voor de begindatum van de huurperiode wordt 50% van het huurbedrag in rekening gebracht.
- Bij annulering tussen 1 maand en een week voor de begindatum van de huurperiode wordt 75% van het huurbedrag in rekening gebracht.
- Bij annulering korter dan een week voor de begindatum van de huurperiode wordt 100% van het huurbedrag in rekening gebracht.

Bij wijziging van de reservering behoud Villa Magnolia zich het recht voor om per wijziging € 15,00 wijzigingskosten in rekening te brengen.

Betalen

U kunt op verschillende manieren bij Villa Magnolia betalen. Wij accepteren Visa- en MasterCard maar de voorkeur aan betaling per Pin. Dit kan zowel met Maestro als V-Pay kaarten. Daarnaast accepteren we ook contante betalingen in Euro. U kunt bij Villa Magnolia niet betalen met Diners of American Express.
Om zorgeloos te kunnen genieten, kunt u ervoor kiezen de totale reissom voor aankomst reeds over te maken aan Villa Magnolia. Dit kan via overschrijving naar rekeningnummer NL44 RABO 0329 5406 61 ten name van Villa Magnolia te Oostkapelle.

Non refundable rate

Het is mogelijk om direct bij Villa Magnolia een boeking te maken met een non-refundable tariefplan. Hierdoor bent u verzekerd van een scherpe boekingsprijs. Tijdens het reserveren van het non-refundable tarief gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden. Om de boeking definitief te maken dient u tijdens het reserveren direct het volledige reserveringsbedrag (100%) te voldoen. Annuleringen en/of wijzigen in de reservering, die geboekt zijn op basis van het non-refundable tarief, zijn niet mogelijk. Het maken van een reservering met dit tarief is tot een maand (30 dagen) van te voren mogelijk.