Reserveren

We kijken naar u uit!

Om direct online te reserveren of onze beschikbaarheid te controleren kunt u gebruik maken van deze link. U betaalt dan de beste prijs voor uw verblijf, u heeft gunstigere voorwaarden en u ontvangt bovendien 5% korting. Natuurlijk bent u nog steeds van harte welkom om direct via de receptie bij één van onze medewerkers te reserveren. Bij het maken van een reservering (zowel online als bij onze medewerkers) zal u worden gevraagd om een aanbetaling over te maken of een garantie te geven middels uw creditcard. Na ontvangst van uw borgstelling is de reservering definitief. Villa Magnolia kent geen annuleringsverzekering en verzoekt gasten daarvoor zelf voorzieningen te treffen.

Op alle reserveringen en geleverde diensten van Villa Magnolia zijn de boekings- & annuleringsvoorwaarden uit de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) kunt u raadplegen. Deze zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Daarnaast vindt u op deze pagina meer informatie met betrekking tot de getoonde prijzen op al onze websites en de annuleringsvoorwaarden

Om te onthouden 

Inchecken is mogelijk tussen 14:00 en 17:30 uur en uitchecken voor 10:30 uur. Wilt u vroeger inchecken of later uitchecken? Laat het ons vooraf even weten, u kunt tegen betaling een vroege check-in of late check-out aanvragen (deze service is op basis van beschikbaarheid). Over het algemeen geldt de regel binnen Villa Magnolia dat huisdieren niet toegestaan zijn op het gehele terrein. Dit is een rookvrij hotel. Roken op de kamer resulteert in het in rekening brengen van een extra nacht (op basis van de standaard kamerprijs) voor het luchten en reinigen van de kamer.

Reserveer hier

Reserveringsvoorwaarden

Getoonde prijzen 

Alle genoemde prijzen op de website "www.villamagnolia.nl" en alle gedrukte uitgaven en advertenties van Villa Magnolia zijn exclusief verblijfsheffing en eventuele toeslagen. Indien u uw reeds gemaakte reservering wenst te wijzigen, dan behoudt het hotel zich het recht voor wijzigingskosten in rekening te brengen. 

Annuleringsvoorwaarden 

U kunt uw reservering tot 30 dagen voor aankomst annuleren zonder bijkomende kosten. Dit geldt voor de kamers in de Villa, boerderij en studio's en dus niet voor de vakantiehuizen. Na deze datum worden er kosten in rekening gebracht. Het restant van uw aanbetaling kunt u gebruiken voor een volgend bezoek aan Villa Magnolia. 

De kosten die in rekening worden gebracht voor annulering binnen 30 dagen voor aankomst zijn opgebouwd volgens de Uniforme Voorwaarden Horeca

Wanneer een reservering is gemaakt geldt voor annulering van die reservering het volgende:

Bij annulering:                    % van kosten in rekening gebracht
Meer dan 1 maand voor de ingangsdatum 0%
Meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum  15%
Meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum  35%
Meer dan 3 dagen voor de ingangsdatum  60%
Meer dan 24 uur voor de ingangsdatum  85%
24 uu rof minder voor de ingangsdatum  100%

Uw kamerreservering is tot 17:30 uur op de dag van aankomst gegarandeerd. Als u later arriveert, adviseren wij u dit tijdig door te geven aan de hotelreceptie. Annuleringen dienen altijd schriftelijk (per e-mail of post) aan ons te worden bevestigd.

Annuleringen voor vakantiewoningen dienen eerst telefonische te melden aan Villa Magnolia en daarna per aangetekend schrijven te bevestigen onder bijvoeging van de reserveringsbevestiging. Hierbij gelden de volgende annuleringskosten

- Bij annulering na 8 dagen en tot drie maanden voor de begindatum van de huurperiode wordt 15% van het huurbedrag in rekening gebracht.
- Bij annulering tussen 3 maanden en een maand voor de begindatum van de huurperiode wordt 50% van het huurbedrag in rekening gebracht.
- Bij annulering tussen 1 maand en een week voor de begindatum van de huurperiode wordt 75% van het huurbedrag in rekening gebracht.
- Bij annulering korter dan een week voor de begindatum van de huurperiode wordt 100% van het huurbedrag in rekening gebracht.

Bij wijziging van de reservering behoud Villa Magnolia zich het recht voor om per wijziging, wijzigingskosten in rekening te brengen.

Betalen

U kunt op verschillende manieren bij Villa Magnolia betalen. Wij accepteren Visa- en MasterCard maar geven de voorkeur aan betaling per Pin. Dit kan zowel met Maestro als V-Pay kaarten. Daarnaast accepteren we ook contante betalingen in Euro. Houd u er rekening mee dat u helaas niet kunt betalen met biljetten van € 200 en € 500. 

Om zorgeloos te kunnen genieten, kunt u ervoor kiezen de totale reissom voor aankomst reeds over te maken aan Villa Magnolia. Dit kan via overschrijving naar rekeningnummer NL44 RABO 0329 5406 61 ten name van Villa Magnolia te Oostkapelle.

Preferentiekosten 

Indien u een voorkeur met betrekking tot de gereserveerde kamer heeft aangegeven (zoals verdieping, uitzicht, locatie, een specifiek nummer), doen wij hiervoor onze uiterste best. We kunnen dit echter niet garanderen. Wanneer u deze garantie wel wilt hebben brengen wij bij een verblijf in het laagseizoen korter dan 4 betaalde nachten preferentiekosten in rekening. Voor verblijven langer dan 4 betaalde nachten bieden wij deze service gratis aan. In het schouder- en hoogseizoen geldt dat we voor verblijven langer dan 7 betaalde nachten geen preferentiekosten rekenen en bij korter dan 7 betaalde nachten wel preferentiekosten per kamer per nacht rekenen. Bekijk het tarief van preferentiekosten op onze tarievenpagina.

Wij berekenen deze preferentiekosten zodat we zoveel mogelijk wensen van gasten kunnen vervullen. We hechten veel waarde aan onze vaste gasten en zijn daarom erg dankbaar dat 60% van onze gasten ons meerdere keren per jaar bezoekt. Veel vaste gasten betekent echter ook veel (en steeds meer) voorkeuren, die we helaas niet allemaal kunnen vervullen omdat onze kamercapaciteit beperkt is. Omdat reserveringen met specifieke kamerwensen vaak niet op elkaar aansluiten blijven er kamernachten over die niet verhuurd kunnen worden. Daarnaast kost het ons veel tijd om iedere nieuwe reservering succesvol aan de wensen van de gast te laten voldoen, omdat het een hele puzzel is om zoveel mogelijk wensen van gasten te vervullen.

Veel van onze vaste gasten verblijven voor een langere periode in Villa Magnolia (afhankelijk van het seizoen) en daarom hebben wij besloten om alleen preferentiekosten te rekenen voor kortere verblijven in plaats van de kamerprijzen voor alle gasten te verhogen om het geschetste omzetverlies te compenseren. Natuurlijk kunt u uw voorkeuren ook kenbaar maken zonder preferentiekosten te betalen en doen wij hier zoals altijd ons uiterste best voor, maar helaas kunnen we dit dan niet garanderen.

Toelichting feestdagen 

De door Villa Magnolia gehanteerde feestdagen:  

Feestdagen 2024Datum
Carnaval 09.02 - 13.02 
Pasen 29.03 - 01.04
Dag van de Arbeid  -
Hemelvaart 09.05 - 12.05
Pinksteren 17.05 - 20.05
Fröleichnam 30.05 - 02.06
Jazz by the Sea 19.09 - 22.09
Duitse Eenheid 03.10 - 06.10
Kerst/Nieuwjaar 25.12 - 05.01