Meetings & Events

Geplande vergaderingen en evenementen

De omgeving van Oostkapelle staat bekend om de kunstenaars die begin twintigste eeuw neerstreken in de regio. De aantrekkingskracht van Walcheren op kunstenaars is onverminderd sterk gebleven, en ook vandaag de dag vindt u een levendige kunstenaarsgemeenschap op het eiland. Zeeland staat niet alleen bekend om de kunstenaars, maar ook om de traditionele lekkernijen en culinaire traditie. De grote zorg en aandacht die aan lokale producten wordt besteed, maakt Zeeland tot een bijzondere bestemming voor hen die van goed en lekker eten houden.

Wij delen onze liefde voor kunst en gastronomie graag met u. Op aanvraag organiseren wij bijzondere evenementen zoals bijvoorbeeld wijnproeverijen, bruiloften, herdenkingsdiensten en lezingen. Villa Magnolia verwelkomt u van harte als gast tijdens deze bijzondere evenementen in onze Orangerie. Er is veel mogelijk qua opstelling in deze ruimte, laat ons weten wat uw wensen zijn. Van vergadering tot bruiloft wij staan overal voor open. Wij nodigen u uit om uw bezoek compleet te maken met een overnachting in een van onze karakteristieke accommodaties. 

Het team van Villa Magnolia is met haar gastgerichte instelling en ervaring in het realiseren van stijlvolle bijeenkomsten, bij uitstek in staat om een mooie herdenking te organiseren