Ontbijt

Het is mogelijk om bij alle accommodatie types te genieten van ons lokale, vegetarische ontbijt. Als u een kamer heeft geboekt in de Villa zelf of in boerderij ’t Hof Janse is dit bij uw kamerprijs inbegrepen. Een verblijf in een vakantiehuis of studio is exclusief ontbijt, maar ook daar heeft u de mogelijkheid om ontbijt bij te boeken. Het is mogelijk om op uw kamer, in de orangerie of op het terras van de orangerie te ontbijten. Wilt u in de orangerie of op het terras van de orangerie ontbijten? Gelieve bij een aankomst (helaas is dit niet eerder mogelijk) een tafel reserveren aangezien er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Bij aankomst vragen wij u een ontbijtformulier in te vullen zodat u zelf uw ontbijt kunt samenstellen.

Houd er alstublieft rekening mee dat wanneer u wilt ontbijten in de Orangerie, wij momenteel verplicht zijn om een coronatoegangsbewijs te vragen en te controleren. Als u het ontbijt op de kamer of buiten op het terras van de Orangerie wenst is het coronatoegangsbewijs niet nodig.

Onze koffie- en theeselectie

De koffie die we bij het ontbijt serveren is Organico Espresso en afkomstig van DEAC koffie experts. Dit koffiemerk is ontwikkeld door Cafema, de oudste leverancier van espresso apparaten in Nederland. De koffie is biologisch en fair-trade, gemaakt van 100% Arabica bonen die in Nederland gebrand worden. Het apparaat waarmee u heerlijke cappuccino's, latte machiato of zwarte koffie kunt maken, heeft een permanente druk en temperatuur, waardoor de vers gemalen bonen het best tot hun recht komen. De thee die we serveren komt van de Franse theespecialisten Dammann Fréres, een exclusief merk dat Villa Magnolia voorziet van verschillende soorten thee en tisanes. De thee wordt geserveerd middels een Samovaar. De Samovaar, of zelfverwarmer, bevat heet water voor de thee. Bovenop de samovaar staat een karaf met thee-concentraat, waarmee u zelf de sterkte van uw thee kunt bepalen. Van oorsprong komt de samovaar uit Centraal en Zuid Europa, maar deze ketel heeft door de eeuwen heen haar weg gevonden naar het Westen.

Royal Delft

Het ontbijt serveren we in onze gerenoveerde Orangerie. Hier staat ook onze grote trots, een vaas die wij speciaal door Royal Delft hebben laten vervaardigen. Deze vaas, in typische Delfts Blauwe stijl, is het eerste product in het 400 jarige bestaan van Royal Delft waarop de magnolia is afgebeeld. De weg die de vaas heeft afgelegd, van ontwerp naar productie tot plaatsing, kunt u terugvinden op de website en social media pagina's van Royal Delft, onder de naam Magnolia Maandag.

Het ontbijt wordt gewoonlijk geserveerd tussen 08:00 en 10:30. Mocht u het ontbijt op een ander tijdstip willen gebruiken, dan kunt u dat met uw gastheer- of vrouw bespreken. Het ontbijt is niet inbegrepen bij het verblijf in de studio’s en vakantiewoningen. Verblijft u in een van deze accommodaties en wenst u van het ontbijtbuffet gebruik te maken? Dan nodigen we u uit om dit via de receptie te reserveren. De kosten bedragen € 17,50 per volwassene per dag. Voor kinderen van 3 t/m 11 jaar betaalt u de helft, kinderen tot 3 jaar eten gratis mee.

Ontbijtzaal