Ontdek het ontbijtbuffet van Villa Magnolia 

Wat is nu fijner dan de dag beginnen met een lekker en voedzaam ontbijt op een inspirerende plek? Villa Magnolia serveert u in de Orangerie het beste dat Zeeland te bieden heeft. Geniet van ons lokale, vegetarische ontbijtbuffet met een divers aanbod verse producten. U kunt een tafeltje reserveren in onze Orangerie of op het terras van de Orangerie tussen 8:15 en 10:30. Het is mogelijk om bij alle accommodaties types te genieten van ons ontbijtbuffet. Als u een kamer heeft geboekt in de Villa zelf of in boerderij ’t Hof Janse zit er ontbijt bij uw kamerprijs inbegrepen. Een verblijf in een vakantiehuis of studio is exclusief ontbijt, maar ook daar heeft u de mogelijkheid om ontbijt bij te boeken. Voor de actuele prijzen verwijzen wij u graag naar de tarieven op onze website.

Een (h)eerlijk ontbijt

Zoals op alle gebieden binnen ons bedrijf willen wij producten aanbieden waar wij volledig achter staan en die goed zijn voor onze gasten en medewerkers en daarnaast een positieve impact hebben op de samenleving. Wij kiezen daarom voor vegetarische, verse en veelal biologische producten van hoge kwaliteit die lokale boeren ondersteunen en een positieve impact hebben op het milieu. Heeft u dieetwensen, allergieën of mist u iets? Laat het ons alstublieft weten, we denken graag met u mee!

Onze koffie- en theeselectie

De koffie die we bij het ontbijt serveren is Organico Espresso en afkomstig van DEAC koffie experts. Dit koffiemerk is ontwikkeld door Cafema, de oudste leverancier van espresso apparaten in Nederland. De koffie is biologisch en fair-trade, gemaakt van 100% Arabica bonen die in Nederland gebrand worden. Het apparaat waarmee u heerlijke cappuccino's, latte machiato of zwarte koffie kunt maken, heeft een permanente druk en temperatuur, waardoor de vers gemalen bonen het best tot hun recht komen. De thee die we serveren komt van de Franse theespecialisten Dammann Fréres, een exclusief merk dat Villa Magnolia voorziet van verschillende soorten thee en tisanes. De thee wordt geserveerd middels een Samovaar. De Samovaar, of zelfverwarmer, bevat heet water voor de thee. Bovenop de samovaar staat een karaf met thee-concentraat, waarmee u zelf de sterkte van uw thee kunt bepalen. Van oorsprong komt de samovaar uit Centraal en Zuid Europa, maar deze ketel heeft door de eeuwen heen haar weg gevonden naar het Westen.

Royal Delft

Het ontbijt serveren we in onze gerenoveerde Orangerie. Hier staat ook onze grote trots, een vaas die wij speciaal door Royal Delft hebben laten vervaardigen. Deze vaas, in typische Delfts Blauwe stijl, is het eerste product in het 400 jarige bestaan van Royal Delft waarop de magnolia is afgebeeld. De weg die de vaas heeft afgelegd, van ontwerp naar productie tot plaatsing, kunt u terugvinden op de website en social media pagina's van Royal Delft, onder de naam Magnolia Maandag.

Ontbijtzaal