Wat is er nu fijner dan in het voor- en najaar naar Villa Magnolia te komen en heerlijk uit te waaien op het strand en in de Manteling? Even een paar dagen erop uit en genieten van de natuur, cultuur en het moois dat Walcheren te bieden heeft.

U maakt een reservering van drie nachten en u ontvangt de aansluitende vierde nacht gratis als u verblijft in een kamer in de Villa, in een (kleine) studio of in een suite/kamer in de boerderij ’t Hof Janse. Bij een verblijf in een hotelkamer en de boerderij is het ontbijt in de prijs inbegrepen. De (kleine) studio’s beschikken over een eigen keuken, indien gewenst kan het ontbijt als extra item aan de reservering toe worden gevoegd. Het verblijf moet plaatsvinden tussen zondag en vrijdag.

Deze aanbieding is geldig:

• van 07.01.24 tot 02.02.24
• van 11.02.24 tot 15.03.24
• van 13.10.24 tot 20.12.24

Reserveren kan direct online via onze reserveringspagina en is op basis van de standaardprijs, beschikbaarheid en Non-Refundable Rate. Dit laatste betekent dat de reservering niet geannuleerd of gewijzigd kan worden en de kosten direct betaald moeten worden. Deze aanbieding is niet geldig tijdens feestdagen en vakanties.  Let op: er is een beperkt aantal kamers beschikbaar voor deze aanbieding.