Begrafenissen

Een stijlvol afscheid

Afscheid nemen van een dierbare komt vaak op een onverwacht moment. Er moet in korte tijd veel georganiseerd worden om een herdenking te organiseren die recht doet aan de persoon die uw dierbare was. Door haar gastgerichte instelling en ervaring in het realiseren van stijlvolle bijeenkomsten is het Team van Villa Magnolia uiterst geschikt een mooi afscheid voor uw dierbare te helpen organiseren.

Voor de herdenkingsbijeenkomst bestaan er meerdere mogelijkheden. De condoleance kan bijvoorbeeld plaatsvinden in de statige hal van Villa Magnolia en de herdenking, koffietafel of receptie in de Orangerie. Deze biedt plaats aan maximaal 32 gasten. Er kan ook gekozen worden om de herdenking te laten plaatsvinden voor of na een intieme lunch of besloten diner met de directe dierbaren.

In de dagen voor de uitvaart is het belangrijk dat u alle tijd en ruimte heeft om de herdenking vorm en inhoud te geven en zo naar een warm en persoonlijk afscheid toe te leven. Onze vertrouwde uitvaartverzorgers van Compassie Uitvaartzorg kunnen u hier uitstekend in bijstaan. Een uitvaartondernemer van uw keuze is uiteraard ook mogelijk.

Compassie Uitvaartzorg – In eenvoud en stijl

Wanneer een dierbare overlijdt, breekt er voor nabestaanden een moeilijke tijd aan. Er zijn gevoelens van verdriet, onmacht en soms boosheid. Tegelijk moet er in korte tijd heel veel geregeld worden. Hulp is dan zeer gewenst: iemand die je door die eerste zware week heen helpt, die ideeën aandraagt en die zorgt dat alles professioneel wordt uitgevoerd. 

Dit is wat Jannie Ruitenburg en Karin Wouters van Compassie Uitvaartzorg graag voor u willen betekenen. De naam Compassie, wat bewogen betekent, is gekozen omdat zij u juist in deze dagen met zorg en aandacht willen begeleiden. Samen met u zorgen voor een warm en persoonlijk afscheid.

Zo zien zij hun taak als uitvaartverzorgers: dienstbaar en met gevoel nabestaanden terzijde te staan bij de uitvoering van deze taak. Op de achtergrond beschikbaar waar nodig. In eenvoud, maar met stijl en respect voor de overledene en hen die achter blijven.

De Orangerie biedt bij uitstek mogelijkheid om met meerdere mensen een prachtig afscheid te nemen van uw dierbare.